9. bölümde ekranlara veda edecek..

0

Yeni Hayat 9.Bölümde Final Yapacak

Yeni Hayat dizisi Kanal D’de Perşembe günleri yayınlanıyordu. Reytinglerde istediği sıralamada olamayınca izleyenleri üzen karar geldi. Makbule Kosif’in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özduru’nun üstlendiği, yapımcılığını ise Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in yaptığı dizi Yeni Hayat 9. bölümde ekranlara veda edecek. 

Yeni Hayat Konusu:

Özel Kuvvetler’den ayrılmış Adem’in karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber mutlu bir hayatı vardır. Fakat, tek sorun Adem’in uzun zamandır iş bulamamasıdır. Gelen iş teklifi ile hayatları bir anda değişir. Adem’in görevi zengin bir iş adamı olan Timur’un karısı Yasemin’i korumaktır. Bir çok tehlikeli operasyona katılan eski bordo bereli Adem için  bu iş çok kolaydır. Timur’un gizemli ve karanlık yanıyla ve Yasemin’in sırlarıyla göründüğü gibi olmayan dünyaya girdiklerinden habersizdirler. Adem bir tarafta ailesi diğer tarafta korumakla sorumlu olduğu Yasemin arasında yaşamının en büyük sınavıyla karşılaşacaktır. 

Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi 

YORUM YAZ

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz